Thursday, August 13, 2009

salam,im back..huhuhu from jakarta

salam,↲Apa kabar semua teman2,peminat2 dan semua yg mbaca blog mila..↲↲rindu rasanya dihati ini nak post something here but... Mila nk say s0ry sebab mila tlalu cbuk kat jakarta.. Mila sh00ting dari pg kemalam..↲Huhu..tp kalau k0rang suma nk tau, 1st day sh00ting mila dah sakit teruk.mungkin perubahan cuaca n makanan.. Mila sakit peruat n muntah2.. Teruk juga la keadan mila.. Blh tahan juga la sakitnya.. Dalam haritu lbh 10 kali k0t muntah.pastu mlm tu sbb tlalu lembik dah mila pun g h0spital sbb dah btl2 sakit..d0c ckp mila salah makan n perubahan cuaca..tp alhamdullilah dlm sakit pun mila msh mampu menghabiskan lbh dr 10 scene hari tu..thx t0 all the team kt jakarta.. Ok tu hari pertama..↲↲Hari kedua.. Akan bersambung sbb mila dh nak gerak g studi0.ada sh00ting lg..td mila br blk dr padang futsal ada sh00ting,blk htl jap,mandi n n0w ada lagi kerja yg perlu dselesaikan..↲Ok kawan2,peminat n semua yg membaca blog ni..nnt mila sambung cerita ni lagi k.insya allah mila add skali gambar2 yg ada.. Unt dav0m,uwaaa rindu..luv l0ts t0 all↲↲Mila

6 comments:

  1. jage diri ye mila. jage makan jage minum jage everything lah.

    balik sini nanti kite main tembak2 ye ;)

    ReplyDelete
  2. rindu mila jugak.:D

    nanti kita buta paintball raya DaVOM ok. ;)

    ReplyDelete
  3. errr buat bukan buta.huhuhu

    ReplyDelete
  4. askum mila...semoga karier mila menjadi lebih baik dr sebelum2nya...anak akak hidayat kirim slm yg penah jumpa mila n geng af5 kat mini malaysia utk rakaman raya af5...

    ReplyDelete
  5. kak mila...jaga kesihatan akak taw..harap2 akak sihat tanpa sebarang penyakit lepas nie...kami semua mendoakannya.. (^_^)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Mila...lama tak dengar berita terlalu rindu kat akak. Jaga kesihatan dan kami doakan yg terbaik untuk kak mila....huhu

    Me..always with you

    ReplyDelete